tisdag 21 augusti 2007

Jag glöder, ergo sum


Mellan mig och min nästa ligger bara ordet jag. Och det är detta lilla ord som det tar ett helt liv att utplåna. Ragnar Sandberg
(Målning: Vincent van Gogh)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför tycker jag att dina val av texter och dina och "Ulrikas" kommentarer är pretentiösa och interna när dina val av bilder inte är det.
Förresten, ange alltid bildkällan!

Niklas sa...

Hej Anonym! Då får jag nog villigt erkänna att jag är ”pretentiös”, för jag älskar dessa ord du ser på denna blogg, det är ju tagna rätt ur min lilla boksamling. Och när jag tycker om något så delar jag gärna med mig av det och hoppas på att kanske några skall uppleva samma sak som jag.
Jag har inte förväntat mig att ”alla” de som hittar hit till denna sida skall uppskatta vad de finner, men kanske några. Men att du uppenbarligen inte gör det, och delar med dig av detta, kan vi konstatera. Men du känner säkert till mängder av andra sidor där du finner texturval som tilltalar dig betydligt mer. Det här är ju inte 60-talet med en TV-kanal, det är ju bara att slå över.:) Vilket du säkert gjort och inte ens läser detta.
Vad gäller kommentarerna gäller samma sak, du gillar inte vad du läser, bloggen lever helt enkelt inte upp till din standard.
Men tro mig, gladare än jag över att ”Ulrika” kommenterar på min sida, finns inte. Hon får mig att tänka till en extra gång, hon får mig att skratta.
Vad gäller bilder så nämns källan när jag vet vem som är upphovsmannen, eller kvinnan, bakom fotografiet eller målningen. Men tack för påminnelsen, det är mycket viktigt!
Lycka till med surfandet!

MVH/Niklas