söndag 30 december 2007

Krasch!

Min Mac gick hädan innan jul, en ny är beställd och förhoppningsvis har jag den inom 14 dagar.
Hoppas julen varit fantastisk och Nyår blir ett paradigmskifte i livet!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trist! Ser fram emot comebacken. :)

letaguldkorn sa...

Stackars dig!
Datorer är underbara när de fungerar - och skapar ett rent helvete när de inte gör det.

Själv har jag varit bortrest under julen, trött under nyår - och haft ca 10 grader i lägenheten - eftersom elementen inte fungerar - och vaktmästarna tenderar att vilja vara lika mycket lediga under helgen som alla andra - vilket de naturligtvis har rätt till.
Men idag är elementen fixade - och det ska bli skönt att sova utan dubbla täcken, sovsäck, ylletröja, yllesockor och vantar inatt.
Vet inte vilket som var värst, att skriva på ett iskallt tangentbord, stel av skräck för att komma åt något ännu kallare - eller att använda badrummet. Att duscha är ingen njutning när avtorkningen påminner om en scouthajk i fjällnära miljö - utan de vackra vyerna...

Anonym sa...

God fortsättning!

Svalka sa...

Helt underbar blogg, har läst vartenda inlägg och hädanefter kommer det (om du inte misstycker) att finnas en länk från mitt ställe.

Ser fram emot nästa post!

Niklas

Anonym sa...

Åhh - jag längtar efter nya citat!

Niklas sa...

Hej Anonym! Tack för denna uppmuntran! Det uppskattar jag verkligen. Det var verkligen trist med min dator, men nu är ”Curie” tillbaka i ny skepnad, snabbare, smartare och kaxigare än någonsin.:)

Hej Guldkorn! Roligt att höra av dig. Vad gäller datorer så ska de bara fungera. Man vänjer sig snabbt vid tekniken, tillgängligheten och möjligheterna. Men man inser också vid datorns frånvaro att man klarar sig tämligen bra ändå.:) Men jag har inte haft så mycket tid till att roa mig utan jag har arbetat mycket, bland annat över hela julen och mellandagarna.

10 grader i lägenheten, det är ju inte klokt, som att sova naken på Svalbard! Nåja, åtminstone för en inbiten stadsbo som jag. Jag förmodar att varje steg i lägenheten, varje dusch, fortfarande kännas extra skön nu när värmen kommit tillbaka. Ibland behöver man en påminnelse hur bra man har det, vare det gäller datorer eller värme.:)

Hoppas du mår förträffligt! Tack för kommentaren!

Hej Anonym! Tack detsamma, må din fortsättning bara bli bättre.

Hej Svalka! Vad kan jag säga…TACK! Klart att jag inte misstycker. Ska kolla in din sida nu är jag kan sitta ner vid en dator igen. Ska bli riktigt spännande!

Hej Anonym! Vad glad jag blir, inspirerande! Hoppas jag inte gör dig alltför besviken. Allt krafs i form av bilder och texter jag skrivit ner gick förlorat när datorn kraschade. Jag måste därför börja om ifrån början, men det är ok. Ha tålamod är du snäll.