lördag 21 maj 2011

För Sverige - vi glömmer hela tiden


Jag har sett en del rubriker som inte har varit så trevliga, jag har pratat med min familj och drottningen. Vi vänder blad och går vidare nu för som jag har förstått är det här saker som hänt långt tillbaka i tiden. Carl XVI Gustaf
(Bild med "fransk lilja" alternativt "heraldisk lilja)

4 kommentarer:

Skymning sa...

Han är en man av få ord, vår stolte konung. Men när han väl säger något är det kärnfullt så det förslår ...

Niklas sa...

Hej Skymning! Helt ärligt har jag inte ägnat mycket intresse åt vår kung, men försvarat honom när människor angripit honom för att vara dum när han i grund och botten har vissa sociala begränsningar. Han VERKAR dock nu även har en viss begränsning när det kommer till omdöme. Skulle anklagelserna stämma hoppas jag han överlämnar årorna åt sin dotter och låter henne ro monarkins lilla roddbåt i ankdammen.
Då behöver han inte längre hålla sig till de få ordens strategi och vad då kärnan anbelangar, may the rest be silence.
Tack för kommentaren!

J sa...

Hans ordval är så naivt och beskyddat. "Inte så trevliga" och "vänder blad". Det låter nästan som om han pratar om att mjölken surnat. Jag tycker om bildvalet.

Niklas sa...

Hej J! Visst är det, "naivt och beskyddat". Inte nog måste han möta sin familj, sen ska han konfronteras med media och "förklara" där det sällan finns några förklaringar att ge, inget som läker i alla fall.
Tack för kommentaren, J!